top of page

Jij bent aan de beurt!

Heb je altijd al aan een show willen meedoen, op het podium willen staan, willen shinen, of wil je juist op de achtergrond meegenieten?
Dan is dit de perfect kans voor jou!

DALL·E 2024-02-06 00.20.00 - Revise the promotional image to correct the spelling of the w

Stap uit de schaduw en in de schijnwerpers en beleef een jaar vol zang, dans en spel en onvergetelijke momenten!
 

Doe mee met onze allereerste musical voor volwassenen, geïnspireerd door de alom bekende film Pitch Perfect ! 
Deze musical bruist van prachtige meerstemmige zang, briljante humor, ontroerende emoties en meeslepende muziek die het verhaal tot leven brengen.
Solonummers voegen een extra dimensie toe aan het geheel.
Het beste van alles? De rollen en het script worden aangepast aan onze deelnemers, zodat je je volledig kunt uitleven in de spotlight.

 

Onze scenes worden in het Nederlands uitgevoerd, terwijl de betoverende liedjes in het Engels klinken. Maar hier stopt het niet!
We voegen ook nummers, scenes en choreografieën toe die je nergens anders zal vinden. Deze musical is geen kopie, maar een unieke ervaring.

 

Bij ons is er ruimte voor jongere enthousiastelingen vanaf 18 jaar, evenals voor degenen met meer levenservaring 😉. Of je nu meer ervaring hebt en solo kan zingen en een stabiele basis kan neerleggen, of gewoon graag in het koor wil zingen, lekker wil dansen en acteren, we verwelkomen iedereen die graag met ons meedoet.
 

De eerste lessen zijn gericht op het opbouwen van basisvaardigheden en het smeden van hechte banden in ons team. We hechten veel waarde aan een fijne samenwerking en aan vertrouwen in elkaar.

Daarnaast helpen we je ontdekken welke rol het beste bij je past. Je kunt natuurlijk je voorkeur aangeven, maar de uiteindelijke keuze wordt gemaakt op basis van waar jij het meest in uitblinkt.
Na de meivakantie onthullen we de rollen en ontvang je (een deel van) het script.

 

We werken met twee groepen, die uiteindelijk samenkomen voor een spectaculaire voorstelling in Theater de Schalm. Voorafgaand aan de shows, zullen beide groepen intensief oefenen, met een repetitieweekend en verschillende teambuildingactiviteiten voor een warme sfeer.
 

Dus, ben je klaar om samen met een geweldige groep mensen een jaar lang een onvergetelijke tijd te beleven?
We verwelkomen je graag op 25 maart 2024 om 20.15 uur of op 30 maart 2024 om 11.00 uur.
Voorstelling(en) in het weekend van 22&23 maart en evt 29/30 of 5/6 april 2025.

De lessen zijn wekelijks op maandag van 20.15-21.45 en op zaterdag van 11-12.30 uur.
Als er op zaterdags oppas nodig is, kun je je basisschoolkind aanmelden voor opvang in de locatie. Bijdrage: 2,50 euro per uur. Graag een week vooraf aanmelden en zelf speelgoed meebrengen.

De lessen duren 1,5 uur en de kosten bedragen €390,- (kostuums niet inbegrepen).
Evt komt er nog een bijdrage bij voor een repetitieweekend tegen het einde van de cursus.

 

Mis deze kans niet en meld je aan!

 

bottom of page